Φωτια Κορινθια - ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ... - Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να.. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη.

Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ...
ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ... from protinewskorinthias.gr
Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια. Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα.

Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας.

Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι με τη μάχη να δίνεται για να μην περάσουν οι φλόγες τα γεράνια όρη και να. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021, 14:58. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Νύχτα πύρινης «κόλασης» από τη φωτιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και συνεχίζει για δεύτερο 24ωρο το. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία:

ΦΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΑΜΑΝΟ
ΦΩΤΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΑΜΑΝΟ from img-s-msn-com.akamaized.net
Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Ο δήμαρχος λουτρακίου, περαχώρας γιώργος γκιώνης δήλωσε πως έχουν καεί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω πευκενέα, χάνι δερβένι και ι.μ.

Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα.

Μέχρι στιγμής, η φωτιά έχει προξενήσει ζημιές και σε οικήματα, ενώ προς το μεσημέρι, σύμφωνα με προβλέψεις της εμυ, αναμένεται ενίσχυση των ανέμων στην περιοχή. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο. Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πυρκαγιά που ξέσπασε από χθές 19/5 στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας κατευθυνόμενη προς τα μέγαρα και τα γεράνεια όρη. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Οι εικόνες της καταστροφής eurokinissi. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι. Εκκενώνονται οικισμοί κοντά στα μέγαρα. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια.

Η φωτιά έχει καταστρέψει μεγάλη έκταση στον σχίνο κορινθίας, ενώ έκαψε σπίτια και προκάλεσε σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο (που τη νύχτα έφτασε και τα 4. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Εκκενώθηκε κι άλλος οικισμός ...
Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Εκκενώθηκε κι άλλος οικισμός ... from www.hlektra.gr
Δυσκόλεψε ξανά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία καθώς. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό στον σχίνο κορινθίαςμεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας. 14 λεπτά πριν φωτιά στην κορινθία: Σοκαρισμένη η τουρκία από το ευρωχαστούκι. Η φωτιά στην κορινθία έχει κάψει μεγάλη έκταση ενός πυκνού δάσους, ενώ έχει προξενήσει ζημιές η φωτιά δεν έχει πλέον ενιαίο μέτωπο, (που τη νύχτα έφτασε και τα 4 χιλιόμετρα), αλλά υπάρχουν. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε την τετάρτη στο σχίνο κορινθίας, που κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, από εκτάσεις παρθένου δάσους έως σπίτια.

Εντολή εκκένωσης για το αλε.

Κορινθία πυροσβεστική πυρκαγιά μέγαρα αλεποχώρι σχοίνος ψάθα. Επιμένει η φωτιά στην κορινθία. Πυκνοί καπνοί στην εθνική ο. Μια φωτιά τεράστια, που δείχνει ανίκητη. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Αβουλη και κατώτερη των περιστάσεων χαρακτηρίζει την κυβέρνηση το κιναλ για το ζήτημα της φωτιάς στην κορινθία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στον σχίνο κορινθίας από τις 10 το βράδυ, η οποία έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές στα σπίτια, ενώ έχει γίνει και προληπτική εκκένωση οικισμών. Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους σε ανατολική κορινθία και δυτική αττική από τη μεγάλη φωτιά στο σχίνο λουτρακίου. Έξι οικισμοί εκκενώθηκαν, ανάμεσά τους το αλεποχώρι. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να. Μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που έχει οδηγήσει στην εκκένωση έξι οικισμών. Με το πρώτο φως της ημέρας ρίχτηκαν στη μάχη τα εναέρια μέσα, τα οποία μάλιστα ενισχύονται.